Behang

Sloophout, concrete, beton-look, sierpeister, bloemetjes, ruitjes, geo-nature, siroc, teveel om op te noemen. Behang is er tegenwoordig in alle soorten en maten! Wij hebben een mooie collectie behangboeken, u bent van harte welkom ze te komen bekijken bij ons in de winkel aan de Bosdrift 46 in Hilversum.

Siroc
Deze behangfilm van Eijffinger is gebaseerd op warme Afrikaanse kleuren en stoere prints. Voel de Afrikaanse hartslag die weerklinkt in deze eclectische collectie. Het ritme van het continent is gevangen in levendige prints in een scala aan warme, heldere en meer ingetogen kleuren. Met Siroc beleeft u het!

Lino
En weer een nieuwe film van Eijffinger, wederom prachtig vormgegeven en genaamd Lino. Een hommage aan de magistrale monochrome rijke patronen met een verweerde uitstraling. tijdloos, maar toch zo enorm elegant en up-to-date… Kortom, alle componenten zijn in deze prachtige collectie aanwezig om een geslaagde keuze te kunnen maken voor een unieke muur!

Sundari
Een betoverende reis langs de oude  zijde-route van het verre Oosten. Volg de paden van de glinsterende edelstenen, glooiende satijn, ruwe zijde en kostbaar porselein. Dat gevoel geeft de Eijffinger-collectie Sundari.

Hieronder hebben wij een film van Eijffinger Behang geplaatst met prachtige beelden van de nieuwste collectie “Masterpiece”.

Geinspireerd door en een eerbetoon aan onze “Groote Meesters” op het doek in het Rijksmuseum…

En nog zo’n leuke film van Eijffinger Behang!!! Dit keer met kleurrijk kinderbehang! Veel kijkplezier!