Behang

Designbehang, vintage prints, jungledieren, rijkelijk gekleurd, boutique hotel, maar ook verfijnde uni’s en niet van echt te onderscheiden kalkstructuren… Kortom, alles wat mooi is op het gebied van behang hebben wij in mooie behangboeken gepresenteerd.  Kom gerust eens kijken in onze ruime collectie behangboeken aan de Bosdrift 46 in Hilversum of neem alvast een kijkje bij Eijffinger behang.

Behangfilmpje

Natural wallcoverings III by Eijffinger

Geef je huis een warm, aards gevoel met Natural Wallcoverings III. Deze wandbekleding wordt geproduceerd en met de hand gemaakt in Azië. Voor de verscheidenheid aan structuren worden verschillende natuurlijke vezels zoals jute, hennep, sisal, riet, zeegras, pijlwortelgras, bamboe, raffia en kurk gebruikt. De vezels worden geoogst uit duurzame gewassen, aan de lucht gedroogd in de zon en gekleurd met plantaardige kleurstoffen. Het resultaat van het doorlopen van al deze fases is een prachtig natuurlijk en milieuvriendelijk product. Omdat de natuurlijke producten verf verschillend absorberen verkrijg je en prachtig banenspel.

Santorus

Santorus is een luxe designershuis ontstaan uit twee generaties van de Santoro familie. Deze twee generaties hebben hun unieke ontwerpkrachten gebundeld en hebben hiermee creativiteit getransformeerd naar een filosofie voor het leven.

Santorus laat zich het beste identificeren door flamboyante afbeeldingen gecombineerd met hedonistische overvloed die gezamenlijk een kleurrijk en bruisend behangcollectie hebben opgeleverd.

Utopia

Het woord zegt het al… Dit kleurrijke en uitgesproken boek geeft een onmogelijke werkelijkheid weer, waarin organische en bonte dessins met het  grootste gemak afgewisseld worden met strakke lijnen en dierlijke prints.

Siroc
Deze behangfilm van Eijffinger is gebaseerd op warme Afrikaanse kleuren en stoere prints. Voel de Afrikaanse hartslag die weerklinkt in deze eclectische collectie. Het ritme van het continent is gevangen in levendige prints in een scala aan warme, heldere en meer ingetogen kleuren. Met Siroc beleeft u het!

Lino
En weer een nieuwe film van Eijffinger, wederom prachtig vormgegeven en genaamd Lino. Een hommage aan de magistrale monochrome rijke patronen met een verweerde uitstraling. tijdloos, maar toch zo enorm elegant en up-to-date… Kortom, alle componenten zijn in deze prachtige collectie aanwezig om een geslaagde keuze te kunnen maken voor een unieke muur!

Hieronder hebben wij een film van Eijffinger Behang geplaatst met prachtige beelden van de nieuwste collectie “Masterpiece”.

Geïnspireerd door en een eerbetoon aan onze “Groote Meesters” op het doek in het Rijksmuseum…